Έχετε μήνυμα...από το πληκτρολόγιο σας!!!

Οι ώρες που περνάει κανείς σε έναν υπολογιστή δεν θα λέγαμε ότι είναι και λίγες... είτε για δουλειά, είτε για διασκέδαση, το πληκτρολόγιο δέχεται πολλά χτυπήματα και όχι μόνο!
Για να γράφετε Ξε-κάθαρα μια μικρή συμβουλή!


Το άγχος και η έλλειψη χρόνου για να τελειώσει η εργασία μας στον υπολογιστή, η ενδιαφέρουσα συζήτηση στο Facebook που δεν θέλουμε να χάσουμε, δημιουργούν ένα σκηνικό, με γεμάτο τασάκι, ένα δίσκο με φαγητό και διάφορα ποτήρια πάνω στο γραφείο μας που είναι λίγο πολύ γνώριμο σε όλους μας.
Ψίχουλα και στάχτες τρυπώνουν ανάμεσα από τα πλήκτρα και δυσκολεύουν το πάτημα τους, λερωμένα ή ιδρωμένα χέρια αφήνουν σημάδια πάνω σ' αυτά και στην χειρότερη περίπτωση δε μπορείς ούτε τα γράμματα να διακρίνεις. Οι άσπρες συσκευές έχουν πλέον μια κίτρινη απόχρωση από την κάπνα ...μήπως όλα αυτά φανερώνουν πως μάλλον το πληκτρολόγιο σας χρειάζεται ένα μικρό lifting καθαριότητας?
Τι να κάνετε?
Πριν πάρετε το πληκτρολόγιο σας, το αναποδογυρίσετε και αρχίσετε να το κοπανάτε στο γραφείο για να βγουν τα σκουπίδια, απλά πάρτε μια παλιά οδοντόβουρτσα ή ένα πινελάκι μακιγιάζ και σε ένα μικρό μπολ ρίξτε ελάχιστο απορρυπαντικό για τα πιάτα και νερό. Ξεπλένετε την οδοντόβουρτσα ή το πινέλο μέσα στο μείγμα φροντίζοντας να είναι σχεδόν στεγνά και απλά τρίψετε ανάμεσα από τα πλήκτρα.
Με ένα πανάκι ποτισμένο με οινόπνευμα ή Azax, καθαρίστε την υπόλοιπη επιφάνεια ...όλα αυτά με κλειστή συσκευή για να μην υπάρξουν εκπλήξεις!!!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει..

Φωτογραφίες, σχόλια, ιδέες, κριτική, δημιουργίες σας ή συμβουλές...μοιραστείτε τα μαζί μας!



Art & Domenica Design. Από το Blogger.